Opis forum
Cześć
Mam na imię Paput i wróciłem w 100% do żywych. Jestem gotowy niszczyć wszechświaty i podbijać nacje. Mam ostatni egzamin 26 czerwca, więc dwa dni wcześniej będę zajęty, potem jestem wolny do października.
ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ
Wszyscy znamy historię mojego laptopa, prawda? Najstarszy lapek na Ziemii, ledwie działająca kupa.
Dzisiaj odszedł na dobre.
tl;dr Do czasu aż nie kupię nowego kompa odpadam niestety od civa ;/.
Jak szybko zamowisz to do piatku przyjdzie!
No kiszka, wspolczuje straty. W tym czarnym jak dupa dniu, niech pocieszy Cie mysl, ze jestesmy z Toba. Daj znać jeżeli chciałbyś się z nim pożegnać jak należy.
Z wyrazami szacunku, Marcin.
szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek szacunek
ŁAMIĄCA WIADOMOŚĆ
Mam no oku jedną maszynę, ale promocja jest na nią tylko do jutra i zwyczajnie nie wiem czy dam radę, bo cały dzień na uczelni jutro spędzę. Jeśli dam, będę z wami w piąteczek. Jeśli nie - dupa jak zbita byłą, tak zbita pozostaje, ale w tej chwili jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć co i jak. Trzymajcie kciuki, do piątku dam znać co ze mną.
Marcin - love W nagrodę za Twój support podsyłam piosenkę mojej ulubionej artystki. Przedstawiam Ci Marzię Gaggioli.
https://www.youtube.com/watch?v=p8dASgn … fq&index=4
------------------------
ŁAMIĄC WIADOMOŚĆ
Wszystko wskazuje na to, że ojciec jedzie mi kupić lapka w tej właśnie chwili. Jeśli pójdzie bez bólu będę dostępny w piąteczek, ale dopiero wieczorem, 20-21, bo muszę zostać dzień dłużej w stolycy.
Jebać brak możliwości pisania posta pod postem.
------------------------
Dwakroć jebać brak możliwości pisania posta pod postem.
Mam nowy komp . Życie pisze się w jaśniejszych barwach, a tym bardziej piątkowy civ.
Ostatnio edytowany przez Paputek (2014-06-25 20:40:44)